İnek ve koyun sütünün karışımından elde edilmektedir.
Ülkemizin en lezzetli peynirleri arasında yer alan Bergama Tulum Peyniri, ağızda dağılır, yarı sert yapıdadır ve gözenekli bir peynirdir.
Bergama Tulum peyniri; birinci sınıf doğal şirden mayası ile hazırlanmaktadır. En az 6 ay olgunlaştırıldıktan sonra satışa sunulur.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.