Ege Denizi'mizden topladığımız taze sardalyalarımızı, önce ayıklayıp ondan sonra portakal sulu marinasyonumuza yatırıyoruz. Daha sonra, taze portakalın balığı acılaştırmaması için yıkıyoruz.
Soğuk tüketime uygundur. Söğüş halinde, aç - bitir şeklinde tüketebilirsiniz. Dilerseniz, Ayvalık Coğrafi Bölge bandrollü zeytinyağı ile direkt olarak tüketebilirsiniz. Isıl işlem görmeye, fırına girmeye, ızgaraya atılmaya, tavada kavrulmaya müsait değildir.
Ürün size ulaştıktan sonra, kapağı açılmadan, normal buzdolabında (0-4 derece) yaklaşık 4-5 ay kadar durabilir. Kapağı açıldıktan sonra, 7 gün içerisinde tüketilmesi önerilir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.