Ege Denizi’mizden topladığımız deniz levreklerimizi, alışılagelmişin dışında olan marinasyon tarifimizle harmanladık. Kendi yaptığımız mayonezimizle, tohum hardallı bir sos yaptık. İstanbul usulü Levrek Marin’e biraz aykırı bir yorum kattık.
Soğuk tüketime uygundur. Söğüş halinde, aç – bitir şeklinde tüketebilirsiniz. Tortilla şeklinde tüketebilir, sandviçinize güzel bir eşlikçi yapabilirsiniz. Dilerseniz, Ayvalık Coğrafi Bölge bandrollü zeytinyağı ile direkt olarak tüketebilirsiniz. Isıl işlem görmeye, fırına girmeye, ızgaraya atılmaya, tavada kavrulmaya müsait değildir.
Ürün size ulaştıktan sonra, kapağı açılmadan, normal buzdolabında (0-4 derece) yaklaşık 4-5 ay kadar durabilir. Kapağı açıldıktan sonra, 7 gün içerisinde tüketilmesi önerilir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.