Boşnak mutfağının geleneksel lezzetlerinden biri olan tütsülenmiş kuru et, 70 yıllık üretim bilgisi ve tekniğiyle hazırlanan dana but etlerinin tuz ile kaplanıp daha sonra doğal gürgen ve meşe odunu ile kurutularak üretilmektedir.
Üretimimiz haftalık olup, tamamen doğal yöntemler kullanılarak yapılır. Üretimde koruyucu vb. kimyasal madde kullanılmamaktadır. Kuru eti vakumlu ambalajında buzdolabında 30 gün, Vakumlu ambalajından çıkarmanız halinde, streç filme sararak, buzdolabında 15 gün, Dondurucuda 6 ay muhafaza edebilirsiniz.
Üretimimiz haftalık olup, tamamen doğal yöntemler kullanılarak yapılır. Üretimde koruyucu vb. kimyasal madde kullanılmamaktadır.
Kuru eti vakumlu ambalajında buzdolabında 30 gün,
Vakumlu ambalajından çıkarmanız halinde, streç filme sararak, buzdolabında 15 gün,
Dondurucuda 6 ay muhafaza edebilirsiniz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.