Çam ağacı kozalaklarının bal ile kaynatılmasıyla hiçbir katkı maddesi olmadan hazırlanmıştır.
Kozak yaylasındaki çam ağaçlarımızdan topladığımız yeşil kozalakları, bol su içinde beklettikten sonra saatlerce kaynatılarak ve bal ilavesi ile hazırlanıp, Casa Gusto için şişelenmiştir. Çam kozalağı pekmezini aç karnına günde 1 kaşık tüketmek, astım, koah hastalığına iyi gelmenin yanı sıra, bağışıklık sisteminizi de güçlendirir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.