Eski Kars kaşarı nisan-temmuz arasında 1500’den fazla çiçekli bitkinin bulunduğu Kars-Ardahan yaylalarında beslenen yerli hayvan ırklarının sütlerinden üretiliyor. Altı aylık olgunlaştırma sürecinden sonra satışa sunulan Kars eski kaşar peynirinin üretim aşamalarında sadece süt, tuz ve şirden maya kullanılıyor. Kars eski kaşarı kendine has yumuşak aroması, açık mısır sarısı rengi ve yağlı hoş tadıyla Anadolu’daki diğer kaşarlardan farklılaşıyor.
İçindekiler: İnek Sütü, Peynir Mayası, Tuz
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.