Casa Gusto geleneksel et konservesi yayla köylülerinin binlerce yıllık doğal yöntemleriyle hazırlanmıştır.
Kozak Yaylası'nın lezzetli kuzu etleri odun ateşinde 5 saat boyunca caö kavanozlarda pişirilerek konserve edilir.
Serin yerde (+4/+10 derece) 6 ay saklanabilir. Hiç bir katkı maddesi ve koruyucu içermez.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.