CASA GUSTO geleneksel et konservesi yayla köylülerinin binlerce yıllık dogal yöntemleriyle hazırlanmıstır.
Kozak Yaylası’nın lezzetli dana etleri odun atesinde 5 saat boyunca cam kavanozlarda pisirilerek konserve edilir.
Serin yerde ( +4 / + 10 derece ) 6 ay saklanabilir. Hiçbir katkı maddesi ve koruyucu içermez.
Içindekiler : %100 Dana eti ve yagı, sogan, tuz, karabiber, kekik, defneyapragı, kimyon.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.