Ege Denizi'mizin bize verdiği şanslardan biri olan Mosko, bir ahtapot türüdür. Ahtapottan farklarına değinecek olursak, tek vantuza sahip olması ve belirli bir boya kadar büyümesi. Lezzetini denizinden aldığı Moskolarımızı önce döndürüyoruz, ayıklıyoruz, haşlıyoruz ve marinasyona yatırıp paketliyoruz.
Soğuk tüketime uygundur. Söğüş halinde, salatanızda, pizzanızda, makarnanızda, aç - bitir şeklinde kullanabilirsiniz. Dilerseniz, Ayvalık Coğrafi Bölge bandrollü zeytinyağı ile direkt olarak tüketebilirsiniz. Isıl işlem görmeye, fırına girmeye, ızgaraya atılmaya, tavada kavrulmaya müsait değildir.
Ürün size ulaştıktan sonra, kapağı açılmadan, normal buzdolabında (0-4 derece) yaklaşık 4-5 ay kadar durabilir. Kapağı açıldıktan sonra, 7 gün içerisinde tüketilmesi önerilir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.